ACTIVITEITEN

CONTACT

Openingsuren

Di - Wo - Vr: 10u - 13u en 14u - 18u

Do: 14u - 18u

Za: 10u-13u en 14u-17u
Maand Juli en Augustus zijn we gesloten om 16u

Zo & Ma gesloten


Contacteer ons

ACTIVITEITEN

Withaeckx - Ray Of Light is gespecialiseerd in moderne en eigentijdse designverlichting. In onze toonzaal vindt u een ruime keuze aan actuele verlichting. Voor elk interieur, voor elk budget hebben we de geschikte verlichting.

Kom gerust langs in onze toonzaal en laat u inspireren!


Toonzaal in Antwerpen

U bent tijdens de openingsuren altijd welkom in onze toonzaal te Antwerpen, Anselmostraat 20.


Verlichtingsadviezen

Verlichtingsadvies op maat: bent u aan het bouwen of verbouwen? We helpen u om de juiste verlichting te kiezen voor uw woning, praktijkruimte, kantoor of handelszaak.

Maak een afspraak en kom langs bij Withaeckx - Ray Of Light. Graag bekijken we samen met u de verlichting van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Om u nog beter verlichtingsadvies te kunnen geven, komen we ook graag ter plaatse. Wij werken verlichtingsplannen uit en geven u eveneens technisch advies in functie van de gekozen lichtbronnen qua bediening, schakeling en dimming.


Voor particulieren

Nadat u een afspraak maakt bij Withaeckx - Ray Of Light, bekijken we graag samen met u de plannen van uw project. Onze specialisten gaan na waar bepaalde verlichting nodig of nuttig is. We vertrekken vanuit de architectuur en het concept van uw woning. Zo stellen we een optimaal verlichtingsplan op. We houden rekening met uw budget, uw persoonlijke wensen, het functionele en het esthetische aspect.

Wij maken altijd voldoende tijd vrij om uw project te bespreken en te behandelen. Zo kunnen wij u een passend professioneel advies geven, waarmee u echt geholpen bent! Elk armatuur, verlichtingspunt, wandarmatuur, (inbouw)spot of hanglamp heeft een impact op het gevoel in die specifieke ruimte. Bij Withaeckx - Ray Of Light maken we samen een goed doordachte keuze.


Voor professionals

Wanneer u beroep doet op Withaeckx - Ray Of Light , is het optimaal dat u ons bij uw project betrekt van bij de ontwerpfase. Of het nu gaat over een residentiƫle woning, appartement, handelszaak, winkel, toonzaal of kantoor, een adequate verlichting voor elke ruimte is van groot belang.

We houden rekening met de natuurlijke lichtinval om de passende verlichting te bepalen. Specialisten van Withaeckx - Ray Of Light benutten al hun ervaring om u als professional maximaal en optimaal te ondersteunen en correct te adviseren.

Graag zijn wij uw adviseur-leverancier van technische en creatieve oplossingen in verlichting, zodat design en techniek hand in hand gaan. Onze jarenlange ervaring in diverse verlichtingsprojecten, van klein tot groot, garandeert u een passende oplossing voor elke verlichtingsuitdaging. Contacteer ons direct en we bekijken samen uw plannen, om zo te komen tot een mooi eindresultaat.


groothandel

Withaeckx - Ray Of Light ontwikkelde doorheen de jaren ook haar eigen groothandelsactiviteiten. U kan als interieurspecialist, decorateur of installateur bij ons terecht voor ons volledig assortiment.


eigen plaatsingsdienst

Withaeckx - Ray Of Light heeft een eigen team voor professionele plaatsing van onze verlichting. Wanneer u dat wenst, kunnen de armaturen en verlichtingssystemen door ons op een correcte manier geplaatst worden.


webshop: onze toonzaal

We hebben zelf vastgesteld dat heel wat van de producten die wij aanbieden ook verkrijgbaar zijn via enkele webshops. Samen met U zijn we er van overtuigd dat kennismaken met verlichtingsarmaturen en ons ruim assortiment van lampen in een echte winkel veel beter is.

U kan de armaturen en lampen zelf zien, voelen en ervaren. U hoort van onze adviseurs wat belangrijk is. Met de prijs zit u goed bij Withaeckx - Ray Of Light, want onze prijzen zijn goed afgestemd op de belangrijkste Belgische webshops. Voor hetzelfde geld ook extra informatie en service krijgen wil iedereen!

Onze ervaren specialisten verwachten u!